YEKA GES-3'te 46 yarışmanın takvimi belli oldu

46 adet YEKA GES-3 yarışması, 26 Nisan-07 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Haber Merkezi |

Güneş Enerjisine Dayalı Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları ve Bağlantı Kapasitelerinin Tahsisine İlişkin Yarışma İlanı kapsamında 26 Nisan 2021-07 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

46 adet YEKA GES-3 Yarışmasının takvimi belirlendi. 

İstekliler yarışmalara sadece ve en fazla 2 kişi olmak kaydıyla, başvuru sahiplerinin yetkili temsilcileri katılabilecekler. Temsilciler imza sirkülerini, yetki belgesini veya vekâletnamelerini ve şirket kaşelerini yarışma sırasında hazır bulundurmaları gerekecek. 

Yarışmalar T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, E-Blok, Konferans Salonu, Nasuh Akar Mahallesi, Türkocağı Caddesi, No: 2, 06500, Çankaya, Ankara adresinde yapılacak ve temsilciler Bakanlık kampüsüne girişte HES kodlarını ibraz edecekler. 

YEKA GES-3 kapsamındaki 28 adet yarışmaya ilişkin takvim ise daha sonra duyurulacak. 

Petrol fiyatları tırmanıyor! İran rafinerileri hedef tahtasında Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın YouTube hesaplarına erişim sorunu yayılıyor! Kanallar silindi Eylül ayında WhatsApp’a gelen yeni özellikler! Dükkân kiraları esnafı da batırıyor! Artışlar ürünlere zam olarak yansıyor Kiracının enflasyonu ikiye katlandı: Zam farkı 30 puan...