ICC YAF, Başgül Avukatlık Bürosu işbirliği ile Doğalgaz Tahkimleri Paneli düzenleyecek

Enerji ile ilgili önemli tahkim davalarının görüldüğü Paris merkezli International Chamber of Commerce’in (ICC) Genç Tahkimler Forumu (YAF), Başgül Avukatlık Bürosu işbirliği ile 30 Haziran’da doğalgaz ihtilaflarına ilişkin bir panel düzenleyecek.

Zehra Oruç |

ZEHRA ORUÇ/BURSA

Uluslararası avukatlık bürolarından deneyimli konuşmacılar, doğalgaz tedarik sözleşmelerinden kaynaklanan uyuşmazlıkların tahkim yoluyla çözümü konusunda tecrübe ve bilgi birikimlerini aktaracak. Online gerçekleştirilecek “Gas Disputes in a Nutshell” başlıklı etkinlik, Başgül Avukatlık Bürosu Yönetici Ortağı Erdem Başgül’ün moderatörlüğünde yapılacak. Panelde, küresel doğalgaz piyasasının görünümü, ihtilafa konu olan kontrat tipleri, Covid-19 pandemisinin etkileri ve ihtilafların çözüm yolları uzman isimlerce tartışılacak.

Tahkimle çözümlenen doğalgaz ile ilgili uyuşmazlıkların da tartışılacağı panele şu isimler katılacak: Ben Hornan, Hogan Lovells International LLP (Londra), Catherine Anne Kunz, (Lalove (Cenova), Anna Guillard Sazkho, Sherman ve Sterling (Paris).

30 Haziran tarihinde saat 16.00’da ücretsiz gerçekleştirilecek panele https://www.xing-events.com/TNBKLLR.html linkinden erişim sağlanabilecek.

Asgari ücret, emekli, memur zammı ne kadar olacak? İşte olası rakamlar Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları Audi'nin Brüksel fabrikasına alıcı bulunamıyor Otomobil ve hafif ticari araç pazarında satışlar düştü Sıfır otomobil fiyatlarına zam geldi: İşte marka marka güncel fiyatlar... Şirket aracı ile yapılan aşırı hız işten çıkarma sebebi sayılıyor!