EPDK, son kaynak tedariğinde tüketim miktarlarını belirledi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu(EPDK), son kaynak tedariğinde tüketim miktarı 2021 yılı için mesken tüketici grubuna yönelik 50 milyon kWh/yıl, diğer tüketici gruplarına yönelik 7 milyon kWh/yıl olarak uygulanacak.

EPDK'nın son kaynak tedariğinde tüketim miktarı 2021 yılı için mesken tüketici grubuna yönelik 50  milyon kWh/yıl, diğer tüketici gruplarına yönelik 7 milyon kWh/yıl  olarak uygulanması ile ilgili kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Son Kaynak Tedarik Tarifesinin Düzenlenmesi Hakkında Tebliğ'in 6 ncı maddesinin beşinci fıkrasında yer alan ve 1/1/2019  tarihinden itibaren 1.0938 olarak uygulanmakta olan KBK 1/1/2021 tarihinden itibaren de 1.0938 olarak uygulanacak.

Karar 1 Ocak 2021 tarihinde yürürlüğe girecek.

Ambulansın önünü kesip 112 çalışanlarını dövenler yakalandı Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Ayçiçek yağı fiyatlarında rekor: 3 ayda 3 zam! Fiyatlar daha da yükselecek mi? TÜSİAD Başkanı Turan: Önceliğimiz, ekonomik istikrar ve güven tesisi Ev almak isteyenler en karlı yolu buldu! Akın akın kredi çekiyorlar Cem Garipoğlu'nun öldüğüne neden inanılmıyor? Epözdemir yanıtladı...