Bakanlık, YEKA GES-3'e ilişkin kuralları açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 8-12 Mart tarihlerinde başvuruların alınacağı YEKA GES-3 (güneş enerjisine dayalı yenilenebilir enerji kaynak alanları) yarışması için her firmadan tek yetkili kabul edileceğini bildirdi.

Haber Merkezi | AA |

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı YEKA GES-3'e ilişkin kuralları açıkladı. Bakanlığın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, YEKA GES-3 başvuruları sırasında Bakanlık kampüsünde ve evrak kabul salonunda maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilecek.

HES kodu kampüse giriş esnasında hazır bulundurulacak. Başvurular, salonda bulunan görevlilerin yönlendirmesiyle, koşullara uygun ve yarışma takvime göre kabul edilecek. Bunun haricinde gelen başvurular geçersiz sayılacak. YEKA GES-3 başvuruları için her firmadan tek yetkiliye müsaade edilecek.

Zeytinyağında 'var yılı'na girildi: Fiyatlar nasıl etkilenir, düşüş görülür mü? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar