CNR Avrasya Boat Show Denizde fuarı başladı

Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı (CNR Avrasya Boat Show Denizde) yeni normale dönüş kriterleri kapsamında alınan önlemlerle ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Haber Merkezi | AA |

Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı (CNR Avrasya Boat Show Denizde) başladı. CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından Yat ve Tekne Endüstri Derneği (YATED) iş birliğiyle organize edilen fuar, 1-6 Haziran 2021'da Ataköy Marina Mega Yat Limanı'nda ziyaretçilerini ağırlayacak.

CNR Holding Pazarlama Grup Başkanı Mert Kaan Duman, fuara ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Burada 150 bin metrekare alanda, Ataköy Marina'da bu organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Gelen ziyaretçilerimiz burada yüzlerce firmayı bulabilecek. Buraya geldikleri zaman yat yattan tutun balıkçı teknesine kadar küçük teknelere kadar hepsini bulabilecekler. Türkiye'de ilk defa görecekleri denizde yüzen karavanı burada görmüş olacaklar bu da hakikaten bir farklılık ve çeşit getiriyor bizim fuarımıza. 1-6 Haziran'da düzenlemiş olduğumuz bu fuara bütün halkımızı bekleriz." ifadelerine yer verdi.

IMF: Orta Doğu'daki çatışmanın önemli ekonomik sonuçları olabilir Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Emekli maaşında yeni model şart! Uzmanından 5 çözüm önerisi Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları SON DAKİKA: ENAG, eylül ayı enflasyonunu açıkladı Emekliler dikkat! Bankaların promosyon rakamları güncellendi