BDDK düzenlemesi sonrası hangi araca ne kadar peşinat ve aylık kredi taksidi ödenecek?

BDDK'nın düzenlemesi araba almayı planlayan herkesin planlarını altüst etti. Peki bu düzenlemeyle hangi marka ve model araba için ne kadar kredi taksidi ödenecek?

Haber Merkezi |

BDDK’nın taşıt kredilerine yönelik düzenlemesi sektörün de krediyle otomobil almayı planlayanların da hesaplarını değiştirdi. Taşıt alımında kullanılabilecek kredi tutarlarını düşüren BDDK, kredilerin taksit sayılarını da indirdi. Fakat ortaya çıkan çok ilginç bir sonuç var: BDDK’nın sınırlamaya gitmediği tek kategori, 48 ay ve araç bedelinin yüzde 70’i kadar kredi kullanımı belirlediği 120 bin TL’lik fiyatın altındaki taşıtlar. Peki bu kategoride piyasada kaç araç var? Sıfır!

Haberin devamı için paramevzu.com

Asgari ücret, emekli, memur zammı ne kadar olacak? İşte olası rakamlar Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları Audi'nin Brüksel fabrikasına alıcı bulunamıyor Otomobil ve hafif ticari araç pazarında satışlar düştü Sıfır otomobil fiyatlarına zam geldi: İşte marka marka güncel fiyatlar... Şirket aracı ile yapılan aşırı hız işten çıkarma sebebi sayılıyor!