Ahlatcı Yatırım'dan, Ankara'da yatırımcı zirvesi

Ahlatcı Yatırım, finansal okuryazarlığın artırılması amacıyla, “2024 Yıl Sonu Piyasa ve Borsa Beklentileri” başlıklı seminer Ankara’da düzenleyecek.

Haber Merkezi |

Ahlatcı Yatırım, finansal okuryazarlığın artırılması hedefiyle bu yıl düzenlediği geleneksel yatırımcı zirvelerinden bir diğerini, “2024 Yıl Sonu Piyasa ve Borsa Beklentileri” başlığıyla Ankara’da düzenleyecek.

Ahlatcı Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin sermaye piyasalarına olan ilgi ve finansal okuryazarlığı artırmak amacı ile 28 Eylül'de düzenleyeceği seminer Ankara Point Hotel’de gerçekleşecek.

13:00-17:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan seminerde; Ahlatcı Yatırım Genel Müdürü Atilla Esen, Genel Müdür Yardımcısı Tonguç Erbaş, Ekonomist Tuğba Özay, Şubeler Koordinasyon Direktörü Hakan Mercan ve Finansal Teknolojiler Uzman Eğitimcisi Hakan Altaç, özel sunumları ile yatırımcılarla bir araya gelecek.

Seminerde ele alınacak konu başlıkları şöyle:

Ekonomiye Genel Bakış

Yıl Sonu Borsa Beklentisi

Dünyada Faiz Politikaları ve Piyasalar

Yatırım Stratejileri

Yatırımcı Psikolojisi

Stoltenberg: 10 yıllık görev süremde 5 büyük ders aldım Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Deniz Demir'den GSS borçları için soru önergesi Ceyhan Belediye Başkanı'na hapis ve siyasi yasak kararı Kiralık ve satılık ev sayısı arttı, reel fiyatlar düştü! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak: Piyasalar ne bekliyor?