Yomra Belediyesinden 'Kardan Adam Yarışması'

Geçtiğimiz haftalarda Trabzon genelinde etkili olan kar yağışı sırasında Yomra Belediyesinin resmi Facebook hesabında 'kardan adam yarışması' gerçekleştirildi.

Osman ŞİŞKO-TRABZON

Kış ayının güzelliklerine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen yarışmada, vatandaşların sosyal medya üzerinden gönderdiği kardan adam fotoğraflarının, belediyenin resmi Facebook hesabında yayınlanarak en çok etkileşim (beğeni, yorum, paylaşım) alan fotoğraflar ödüllendirildi.

Aile özlemini anlattılar 

Çok sayıda fotoğrafın gönderildiği organizasyonda, en çok etkileşimi Fatih Çocuk Yuvasında kalan çocukların yaptığı aile temalı çalışma aldı. Kardan, anne, baba ve çocuk yapan kimsesiz çocukların, bu şekilde aileye duydukları özlemi ifade ettikleri anlaşılırken fotoğrafa yorum yapan vatandaşlar da bu duruma dikkat çekti. Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, en kısa zamanda yuvayı ziyaret ederek, aile özlemini kardan aile yaparak haykıran çocuklara tek tek hediye vereceğini ifade etti. Yarışmaya dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

İş yeri kiraları yüzde 70 arttı! Şişli, Beyoğlu, Kadıköy’de makas açılıyor Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın DEM Parti’den yeni anayasa tartışmalarına yanıt: 'Anayasa tartışmaları doğru yerden başlamadı' Hoşgeldin faizleri yükselişe geçti, yatırımcılar soluğu bankada aldı Meteoroloji uzmanı açıkladı: Soğuklar soba yaktıracak Okan Buruk'tan Fatih Terim'e cevap geldi: 'Bu sözler bana olabilir...'