Üniversite öğrencisi tasarladı, Darıca Belediyesi üretti

Darıca Belediyesi’ne başvuran ve sokak hayvanları için sosyal sorumluluk projesini anlatan üniversite öğrencisi Ecem Ulğaç’ın projesini, Darıca Belediyesi hayata geçirdi.

Haber Merkezi |

KOCAELİ - Gazi Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencisi Ecem Ulğaç, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile görüşerek sokak hayvanları için fonksiyonel kulübe projesini anlattı. Başkan Muzaffer Bıyık, üniversiteli Ecem’in projesinin hayat bulması için ekibine talimat vererek sosyal sorumluluk projesinin startını verdi.

Üniversite öğrencisi Ecem Ulğaç’ın tasarladığı köpek kulübesi, belediyenin kendi atölyesinde marangozlar tarafından üretildi. “Yaşamak istediğin gibi yaşat” başlıklı sosyal sorumluluk projesi kapsamında geliştirilen fonksiyonel köpek kulübesinde sokak hayvanlarının ihtiyaçları doğrultusunda yem ve su oluğu da bulunuyor. Belediyenin kendi atölyesinde kısa sürede hayata geçirilen kulübeler farklı noktalarda bulunan beslenme noktalarına yerleştirildi.

Zeytinyağında 'var yılı'na girildi: Fiyatlar nasıl etkilenir, düşüş görülür mü? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar