Uçak seferlerindeki aksamalar iş dünyasının gündeminde

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep’e yönelik uçak seferlerinde yaşanan rötarları gündeme taşıdı. Ünverdi, gerekçesiz rötarlar ve farklı havalimanlarına yapılan inişlerin büyük bir eziyete dönüştüğünü anlattı.

Haber Merkezi |

GAZİANTEP

İş dünyasının tepkisi çeken uçak seferlerindeki rötarlarla ilgili Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ünverdi,  “Bu konu artık süregelen bir sorun olarak geçiştirilebilecek bir konu olmaktan çıkmıştır. Yaz günü gerekçesiz rötar ve başka şehirlere iniş yapılması zaman kayıpları, planlama yapamama ve büyük bir eziyete dönüşmüştür. İnsanımız, iş dünyamız, misafirlerimiz planlamasını sefer saatlerine göre yapmakta olup, aksamalar işimizi aksatmakta, moral bozmakta ve kent imajımıza zarar vermektedir. İlgili kurum ve şirketlere çağrımız, bu sürecin doğru yönetilmesi ve aksaklıkların bir an önce önüne geçilmesidir. İzahı olmayan aksama ve sorunlar devam edecekse önceden bildirilmeli ve insanımız mağdur edilmemelidir’’ dedi.

Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar Kredi kartından nakit çekemeyen çözümü böyle buldu: 1 yılda katlandı