Turizm Bakanı Ersoy'dan İznik standına özel ilgi

24. EMİTT 2020 Doğu Akdeniz Turizm Fuarı İstanbul TÜYAP Fuar merkezinde İznik'te yerini aldı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Uluslararası EMİTT 2020 Fuarı'nda İznik Belediyesi standına büyük ilgi gösterdi.

BURSA (DÜNYA) - Turizm Bakanı Ersoy'u İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta karşıladı. Başkan Usta ile bir araya gelen Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy uzun süre sohbet etti. İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, İznik Belediyesi tarafından açılan stantta gelen ziyaretçi ve misafirleri ağırlıyor. Fuar 30-31 Ocak 2020 tarihlerinde Turizmcilere açılırken 1-2 Şubat 2020 tarihlerinde ise ziyaretçilere saat:10.00 ile 18:00 saatleri arasında açılacak ve bugün saat 17.00'de sona erecek.

Ulusal basının gündemi İznik

Bursa Kültür Turizm Tanıtma Birliği Başkan Vekili ve İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Emitt Fuarında İznik’i başarılı bir şekilde temsil ediyor. Ulusal basın kanallarında İznik Standına yoğun ilgi gösterip Başkan Usta ile İznik Turizmi üzerine röportajlar gerçekleştiriyor.

Merkezi yönetim brüt borç stoku 8,3 trilyon lira oldu Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! İmamoğlu'dan Beyoğlu tepkisi Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Stoltenberg: 10 yıllık görev süremde 5 büyük ders aldım Deniz Demir'den GSS borçları için soru önergesi