Sinan Özeçoğlu, belgesini Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aldı

10. Yıl Delegelik Hizmet Şeref Belgesi almaya hak kazanan Eskişehir Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Sinan Özeçoğlu, belgesini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.

Haber Merkezi |

ESKİŞEHİR -  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 80. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Törende 10. Yıl Delegelik Hizmet Şeref Belgesi almaya hak kazanan Eskişehir Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Sinan Özeçoğlu, belgesini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.

Tören sonrası Sinan Özeçoğlu kutlayan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Sayın Özeçoğlu’na Eskişehir sanayisinin gelişimine verdiği katkılar için teşekkür ederiz. Emekleri çok kıymetli. Bugün de Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kendisine verile bu anlamlı belge yeni başarılarına ilham olacaktır. Hayırlı olsun” dedi.  

Arda Güler ve Kenan Yıldız finale kaldı Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Bodrum dünyanın en iyileri arasında! Ünlü seyahat dergisi paylaştı Fırsatçılar kayıt dışı telefonda yasağı delmenin yeni yolunu buldu Her aileye bir finansal danışman mı atanacak? Yetkili isimden yeşil ışık... Türkiye'nin en zengin şehirleri belli oldu! Liste açıklandı: İşte zirvenin sahibi...