“Şehrimize fayda sağlamayı sürdüreceğiz”

Bursa Mimar ve Mühendis İş İnsanları Derneği’nin (BUMİAD) Mali Genel Kurulu, üyelerin katılımıyla dernek merkezinde gerçekleştirildi.

BURSA (DÜNYA) - 2020 bütçesinin oybirliğiyle kabul edildiği toplantıda konuşan ve derneğin faaliyetleri ile gelecek dönem hedefleri hakkında bilgilendirmelerde bulunan BUMİAD Başkanı Şaban Bozdemir, “Nilüfer Belediyesi ile yürüttüğümüz projede önemli bir işe imza attık. Şehrimize fayda sağlayacak projeler için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. BUMİAD ve Nilüfer Belediyesi’nin ortak yürüttüğü hizmet projesi kapsamında hayata geçirilen Yeni Paket Atık Su Arıtma Tesisi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Bozdemir, “Nilüfer Belediyesi ile yürüttüğümüz proje ile önemli bir işe imza attık. Avrupa Birliği (AB) fonlarıyla desteklenen, Alman Devleti’nin ve Alman firmalarının işbirliğiyle, üyelerimizden Celal Beysel’in de proje yürütme becerisi ve başarısıyla bu önemli projeyi Nilüfer Belediyemize kazandırdık. Kurucu üyelerimizden, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ile olan sohbetlerimizde, gelecek dönemde neler yapabileceğimizi değerlendirdik. Bu noktada AB fonlarının desteklediği projeler yürütme arzusundayız. İlgili arkadaşlarımızla birlikte, şehrimize fayda sağlayacak projeler için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Divan Başkanlığını İlker Özaslan’ın, yardımcılıklarını M. Derya Kangal ve Gürsel Aslan’ın yaptığı Mali Genel Kurul Toplantısında, BUMİAD’ın 2019 yılı çalışmaları değerlendirildi ve 2020 yılı için hazırlanan tahmini bütçe ve diğer gündem maddeleri oybirliğiyle kabul edildi.

Demirtaş'tan Destici'ye tepki: Vatandaşlığı iptal edilsin Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın İş yeri kiraları yüzde 70 arttı! Şişli, Beyoğlu, Kadıköy’de makas açılıyor DEM Parti’den yeni anayasa tartışmalarına yanıt: 'Anayasa tartışmaları doğru yerden başlamadı' Hoşgeldin faizleri yükselişe geçti, yatırımcılar soluğu bankada aldı Meteoroloji uzmanı açıkladı: Soğuklar soba yaktıracak