Sanko Holding TEKNOFEST’i bu yıl da destekliyor

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST’e iki yıldır verdikleri desteği bu yıl da sürdüreceklerini söyledi.

Haber Merkezi |

GAZİANTEP - TEKNOFEST’in sosyal medya hesabında yer alan değerlendirmesinde, organizasyonun Türkiye’de düzenlenen en büyük teknoloji fuarı olduğunu ifade eden Konukoğlu, TEKNOFEST’in gençlere verilen en büyük fırsat olduğunu söyledi.
Konukoğlu, “Gençlerimizi eğer gelecekteki Türkiye’ye hazırlamak istiyorsak, bunun hazırlıklarını yapması için bu organizasyona elimizden gelen desteği vermemiz gerekiyor” diye konuştu. TEKNOFEST 2021, 21-26 Eylül 2021 tarihlerinde Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek. Etkinlikte, SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması kapsamında, toplumda yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı ve enerji verimliliği kültürü oluşturulması, verimlilik ve çevre konularında farkındalığın artırılarak yenilikçi ve teknolojik fikirlerin geliştirilmesi hedefl eniyor.

Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete’de Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Sur canisi Semih Çelik babasına sormuş: Seni nasıl öldüreyim? Aldi'nin Türk ailesi temalı reklamı tartışma konusu oldu Sayıştay raporunda ortaya çıktı! Sivil havacılık alarm veriyor! En düşük emekli aylığına enflasyon ayarı! İyileştirme masada