Sakarya'da normalleşme için topyekun mücadele verilecek

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı A. Akgün Altuğ, pandemiye karşı normalleşme süreçlerinin 1 Mart’tan itibaren il bazlı olarak uygulanacağını kaydederek, “Şehrimiz için topyekun mücadeleye başlıyoruz” dedi.

Haber Merkezi |

SAKARYA - Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, borsalar, sanayici ve iş adamları dernekleri ile diğer sivil toplum kuruluşları Sakarya TSO’da buluştu. Altuğ, toplantıda, normalleşmede yeni uygulama modeline ilişkin Sakarya halkının alacağı önlemlerin artık daha da önemli olduğunu söyleyerek, “Virüs ile topyekun mücadele etmek gerektiğini hep birlikte tecrübe ettik. Aksi halde vaka sayılarında artış devam edeceği gibi kısıtlamaların kaldırılması da uzayacak ve bu durum üreticimizin, tüccarımızın, esnafımızın ve halkımızın mağduriyetinin uzamasına sebebiyet verecek” şeklinde konuştu. Bu yaşanan dönemin bir an evvel sona ermesi ve normalleşmeye yerel anlamda kanalize olabilmek için iş dünyasına da büyük sorumluluk düştüğünü ifade eden Altuğ, şöyle devam etti: “İlimizin gerek sosyal, gerekse ekonomik tüm dinamiklerinin gerekli tedbirleri alarak yeniden harekete geçirilmesi büyük önem arz etmektedir. Şehrimizi ayağa kaldıracak gücü göstermeliyiz. Bunu da kurallara dikkat ederek tedbirlere uyarak yapabiliriz.”

Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı açıkladı Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete’de Sur canisi Semih Çelik babasına sormuş: Seni nasıl öldüreyim? Aldi'nin Türk ailesi temalı reklamı tartışma konusu oldu Sayıştay raporunda ortaya çıktı! Sivil havacılık alarm veriyor!