POSCO ASSAN TST çalışan temsilcilerinden iş güvenliği farkındalık çalışması

İş güvenliği konusunda yaptığı uygulamalar ve aldığı ödüller ile sektörünün öncülerinden olan POSCO ASSAN TST, çalışanlarında farkındalık oluşturmak amacıyla ‘’Güvenli çalış, kendini ve iş arkadaşını koru!‘’ pankartı ile çalışanlarını karşıladı.

Haber Merkezi |

Ramazan AYDIN

KOCAELİ - Türkiye’nin ilk ve tek paslanmaz çelik üreticisi POSCO ASSAN TST, dikkat dağınıklığı ve yorgunluğa bağlı olarak iş kazalarının yaşanmaması ve iş sağlığı ve güvenliği konusunda daha yüksek bilinç oluşturmak, bu konudaki duyarlılıkları artırmak amacıyla fabrika giriş ve çıkış saatlerinde farklı bir uygulamaya imza attı.

İşe giriş ve çıkış saatlerinde ‘’Güvenli çalış, kendini ve iş arkadaşını koru!‘’ pankartı ile çalışanlarını karşılayan POSCO ASSAN TST üst yönetimi ile çalışan temsilcileri; mutlu ve güvenli bir çalışma ortamı yaratma vizyonu ile farkındalık oluşturmak için farklı uygulamalara devam ediyor.

POSCO ASSAN TST CEO’su Jongduk Suh: “Önceliğimiz daima iş güvenliği!”

POSCO ASSAN TST CEO’su Jongduk Suh, iş güvenliğinin her şeyin üzerinde olduğunu ifade ederek, ‘’Bugün ulaşamadığımız üretim miktarına yarın ulaşabiliriz, bugün ortaya çıkan kalite kusurunun yarın üstesinden gelebiliriz fakat iş güvenliğine dair tüm işler bugün bitirilmelidir. Önceliğimiz daima iş güvenliğidir'' dedi.

Mehmet Aka, ‘’İş sağlığı ve güvenliği POSCO ASSAN TST’de her zaman birinci öncelik oldu’’

Fabrika giriş ve çıkışlarında ‘’Güvenli çalış, kendini ve iş arkadaşını koru!‘’ sloganıyla karşılaşan çalışanların dönem dönem yapılan bu gibi uygulamaların kendilerini mutlu ettiğini belirten Çalışan Temsilcisi Mehmet Aka, ‘’İş Sağlığı ve güvenliği POSCO ASSAN TST’de her zaman birinci öncelik oldu. Dönem dönem gerçekleştirilen bu tarz uygulamalar ile şirket olarak farkındalık oluşturuyoruz. Mesai öncesinde üst yönetimimizin bizleri iş güvenliği ile ilgili sloganlarla karşılaması motivasyonumuzu arttırıyor ve daha dikkatli olmamızı sağlıyor. Çalışma arkadaşlarımızdan benzer uygulamalar için olumlu mesajlar alıyoruz’’ dedi.

Zeytinyağında 'var yılı'na girildi: Fiyatlar nasıl etkilenir, düşüş görülür mü? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar