Mersin Kariyer Merkezi’nde 5 proje hayata geçecek

İş arayanlara, öğrencilere ve işverenlere profesyonel rehberlik hizmeti sunmak amacıyla kurulan Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi’nde bu yıl 5 projenin devreye alınması planlandı.

Haber Merkezi |

MERSİN - Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, 2021 yılında ‘Askıda Kariyer’, ‘İşin Olsun Mersin’, ‘Sanal Kariyer Fuarları’, ‘Mülakat Simülasyonları’, ‘Kariyer Mersin Bülten’ projelerini hayata geçireceklerini açıkladı. Kariyer Merkezi’nin profesyonel rehberlik hizmetlerinin yanı sıra işverenlere yönelik faaliyetler de yürüttüğünü vurgulayan Özada, “36 kurum ve kuruluşun işbirliği ile kurulan ‘İşgücü Piyasası Koordinasyon Kurulu’ projemiz ile insan kaynakları çerçevesinde kurumlar arası iş birliğinin odak noktası haline geldik” ifadesini kullandı. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan ise, “Kariyer Merkezi geniş bir işbirliği ve diyalogla iş veya çalışan bulamama sorununa bir çözüm getirdi. 1 senede çok yol alındı” değerlendirmesini yaptı.

Aldi'nin Türk ailesi temalı reklamı tartışma konusu oldu Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Sayıştay raporunda ortaya çıktı! Sivil havacılık alarm veriyor! En düşük emekli aylığına enflasyon ayarı! İyileştirme masada Kredi ile araç alacaklar dikkat! Faiz düşüşü için ilk sinyal geldi iPhone’a yapay zeka dopingi! Tarih belli oldu, sınırlı sayıda telefonda desteklenecek