Küresel ve yerel ekonomik gelişmeler konuşuldu

RUMELİSİAD üyeleri 82’nci Rumeli Buluşması’nda bir araya geldi. Düzenlenen webinarda küresel ve yerel ekonomik gelişmeler konuşuldu.

Esra Özarfat |

Esra ÖZARFAT
BURSA - Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (RUMELİSİAD) düzenlediği 82’nci Rumeli Buluşması’nın konukları Dünya Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, Genel Koordinatörü Vahap Munyar ile Yayın Kurulu Başkanı Şeref Oğuz oldu. RUMELİSİAD üyelerinin katıldığı webinarda “Küresel ve Yerel Ekonomik Gelişmeler” konuşuldu. Programın açılışında konuşan RUMELİSİAD Başkanı Zarif Alp, “Tüm eşitsizliklere rağmen şu anda dünya tek noktaya kilitlenmiş durumda. Bu noktada ekonomik savaşı beraberinde getirdi. Her ülkenin ciddi problemleri var. Bugünkü sorunlar yarını düşünmeye fırsat tanımıyor. Ayakta kalmak için bugünü düşünmek zorundayız ama pandemiden sonra piyasalar, toparlanma nasıl olur, geçmiş nasıl unutulur, gelecek nasıl oluşturulur ayrı bir dert olacak. Bu sürecin de en az üç yıl süreceğini, ancak birlikte aşabileceğimizi öngörüyoruz” dedi.

iPhone’a yapay zeka dopingi! Tarih belli oldu, sınırlı sayıda telefonda desteklenecek Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın İETT'den dört ilçeye yeni hat ve 1662 ek sefer Türkiye, rekabetçilik endeksinde son beş yılda geriledi Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: İşte yıl sonu için beklenen zam oranı... Zeytinyağında 'var yılı'na girildi: Fiyatlar nasıl etkilenir, düşüş görülür mü?