Küçükoğlu Holding’de çalışanların motivasyonuna psikolog desteği

Bünyesindeki şirketlerde otomobil firmalarına parça üreten Küçükoğlu Holding, insan kaynakları alanında da yenilikçi adımlar atmaya devam ediyor. Holding, şimdi de çalışanlarının motivasyonu ve verimliliğini artırmak amacıyla endüstriyel psikolog istihdamına gitti.

Haber Merkezi |

BURSA-DÜNYA

Küçükoğlu Holding İnsan Kaynakları Grup Başkanı Yahya Erçetin, Küçükoğlu Holding olarak çalışanları ‘en büyük değer’ olarak gördüklerini, güçlü bir insan kaynakları organizasyonuna sahip olduklarını söyledi. Çalışanların kendilerini holdingin birer ferdi olarak görmelerinin ve belirlenen hedefe ulaşmada kendi potansiyellerini kullanmalarının sağlanmasının insan kaynaklarının temel amacı olduğunu kaydeden Yahya Erçetin, bunun için çalışanlara yönelik çeşitli faaliyetler yürüttüklerini söyledi. Erçetin, holding bünyesinde çalışmaya başlayan Psikolog Duygu Savcı’nın, yeni faaliyet alanları ile İK birimine ivme kazandıracağını ve organizasyon ile çalışanlar arasında bir köprü görevi oluşturacağını ifade etti.

Çalışanların iş yaşamındaki duygu ve davranışları ile bunları etkileyen faktörlerin incelenmesi, endüstriyel psikoloğun görev alanını oluşturduğunu dile getiren Erçetin, “Buradaki amacımız, çalışanlarımızın üretkenliğini maksimum düzeye çıkarmak, işyerine ve işe uyumlarını en yüksek düzeye ulaştırmak. Motivasyon, iletişim, iş tatmini ve stres yönetimi konusunda yürütülecek çalışmalarla, çalışanlarımızın özel ve iş yaşamında yaşadığı sorunların çözümünü hedefliyoruz. Biliyoruz ki mutlu ve huzurlu insan, işyerine ve işine daha iyi odaklanarak yüksek verime ulaşır” dedi.

Türkiye’nin en zengin 28 iş insanı belli oldu! Forbes açıkladı, liste güncellendi: Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Ünlü köftecide domuz eti iddiası: Bakanlıktan açıklama İş dünyası zam için harekete geçti! Asgari ücret tartışmaları başladı Fed tutanakları: Üyelerin büyük çoğunluğu faiz indirimini destekledi Honda, 1,7 milyon aracını geri çağıracak