KSO 27. Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri sahiplerini buluyor

Sanayicileri çevre dostu yatırımlar konusunda teşvik eden ve çevreci sanayicileri ödüllendiren Kocaeli Sanayi Odası (KSO), 27. Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri’ni sahipleriyle buluşturuyor.

Haber Merkezi |

KOCAELİ - KSO tarafından çeyrek asrı aşkın süredir düzenlenen Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri’nin 27’ncisi 11 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Çevre ödülleri için nisan ayının ilk haftasında Türkiye çapından başvuruları alan KSO, mayıs ayının ilk haftası uzman bir ekip tarafından saha değerlendirme çalışmalarına başlamış, pandemi nedeniyle fiziken yapılamayan saha ziyaretlerini online olarak gerçekleştirmişti.

KSO İş Geliştirme Sorumlusu Çevre Yüksek Mühendisi Aynur Hacıfettahoğlu, Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Çevre Yüksek Mühendisi Aytuğ Tekbaş ve Maden Mühendisi Ümmühan Safter, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Çevre Mühendisi Leyla Yakut ile Kimya Yüksek Mühendisi Kamil Doğan Aktürk, İZAYDAŞ Çevre Yüksek Mühendisi Aysun Saraç, Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Çevre Müdürü Funda Yılmaz ile Çevre Mühendisi Salih Kuru ve TOSB Otomotiv Tedarik Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Çevre Mühendisi Volkan Can’ın yer aldığı uzman saha değerlendirme ekibi çalışmalarını tamamladı. Jüri üyeleri de geçtiğimiz hafta değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Kocaeli Sanayi Odası, Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, İZAYDAŞ, TÜBİTAK-MAM Çevre ve Temiz Üretim Enstitüsü, Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü, Gebze Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü, Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü, Okan Üniversitesi, Gebze Organize Sanayi Bölgesi, TOSB Otomotiv Tedarik Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Asım Kibar Organize Sanayi Bölgesi ve Tema Vakfı’ndan oluşan jürinin gerçekleştirdiği toplantıda, ödül alacak firmalar belirlendi.

Ödül töreni 11 Ağustos Çarşamba günü Sekapark’ta bulunan Kocaeli Kongre Merkezi’nde, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nun ev sahipliğinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek. Ödül töreni Kocaeli Sanayi Odası’nın Youtube kanalından da canlı olarak yayınlanacak.

Üniversitelerde sistem değişiyor... Tek alanda eğitim için çalışmalar başladı Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar