Kocaeli'de çocuklar Okula İlk Adım Şenliği'nde doyasıya eğlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Okuluma İlk Adım" şenliği renkli anlara sahne oldu. Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte aileler, 6 saat boyunca doyasıya eğlendi.

Haber Merkezi |

EKONOMİ / KOCAELİ

Kocaeli Büyükşehir tarafından gerçekleştirilen Okuluma İlk Adım şenliğinde aileler ve çocuklar eğlenceye doydu.

Çeşitli atölyeler, şişme oyun grupları, sahne şovları, palyaço gösterileri ile birçok etkinlik Kocaeli Kongre Merkezi’nde çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Şenlik boyunca Kalem Ucu Süsü Yapımı, İsim Kolye Yapımı, Okuluma Başladım Şapka Yapımı, Dostluk Bilekliği Yapımı gibi atölyelere katılan çocuklar Planetaryum Gözlemevi ile gökyüzünü ve ötesini rahat bir ortamda izleme fırsatı buldu.

Sihirbazlık ve akrobasi şov gösterileri çocukları oldukça etkilerken Okul Temalı Fotoğraf Çekim köşesine ilgi gösteren miniklerin yanı sıra ailelerde okul yıllarını yad etti. Öte yandan çocuklar ve ailelerine yönelik gerçekleştirdiği söyleşide Sertaç Abi adıyla bilinen YouTuber Sertaç Güngör, dijital dünyanın gerçek yüzünün oluşturduğu tehlikelere dikkat çekti. Güngör, miniklere vermiş olduğu örnekler üzerinden tavsiyelerde bulundu.

Rifat Hisarcıklıoğlu'dan ücret artışı için gelir vergisi çağrısı Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde faizler düştü: Başvuru şartları neler? Meteoroloji'den 14 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış geliyor TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri Ankaralılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak