Kocaeli’de 30 dönüm ormanlık alan yandı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangında yaklaşık 30 dönümlük alan zarar gördü.

Haber Merkezi |

KOCAELİ - Kocaeli'de Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi mevkiindeki ormanlık alanda bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangının söndürülmesi için bölgeye çok sayıda itfaiye ve orman ekipleri sevk edildi. Ekipler alevlere müdahale ederken ormanlık alan havadan görüntülendi. Ormanlık alanda çıkan yangına itfaiye ekipleri geniş kapsamlı müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Yaklaşık 30 dönümlük alanın zarar gördüğü yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Zeytinyağında 'var yılı'na girildi: Fiyatlar nasıl etkilenir, düşüş görülür mü? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar