Kocaeli Valisi'nin eşi Selda Yavuz depremzedelerin gönlünü fethetti

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz deprem bölgesinden Kocaeli’ye gelen vatandaşları ziyaret ederek yaralarını sarmak için mücadele ediyor.

Haber Merkezi |

Ramazan AYDIN

KOCAELİ - Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz afet bölgelerinden Kocaeli iline gelen vatandaşların yaralarını sarmak, hemhal olmak için İzmit’in çeşitli mahallelerine yerleştirilen depremzedeleri evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İzmit Arızlı ve Semiha Ayverdi KYK Yurtlarında misafir olarak ağırlanan Kahramanmaraş, Malatya, Hatay ve Adıyaman’dan gelen depremzedeler ile bir araya gelen Selda Yavuz, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak: “Depremin yaralarını hep birlikte saracağız. Umarım bir daha böyle acılar yaşamayız.” ifadelerini kullandı.

Depremzede aileleri evlerinde ziyaret ederek bir süre görüşen, taleplerini dinleyip, ihtiyaçları yerinde gözlemleyen Selda Yavuz, gereken ne varsa yapılacağını belirtti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren bazı depremzedeler Yavuz’a teşekkürlerini ileterek şu ifadelerde bulundular: “Kocaeli bizlere kapılarını açtı, herkes bizimle çok güzel ilgileniyor. Allah razı olsun.” dediler.

Depremzede vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında gereken ne varsa yapılacağını belirten Selda Yavuz, daha sonra deprem bölgelerinden gelen minik öğrenciler için yurtlarda oluşturulan ana sınıflarını ziyaret etti. Burada minik öğrencilerle yakından ilgilenerek oyunlarına eşlik eden Yavuz, çocuklara hediyeler vererek gönüllerini aldı.  

Üniversitelerde sistem değişiyor... Tek alanda eğitim için çalışmalar başladı Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar