Kocaeli Sanayi Odası’nda “8 Mart Dünya Kadınlar günü“ kutlandı

Kocaeli Sanayi Odası’nda (KSO) “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”, tüm kadın çalışanların katılımı ile kutlandı.

Haber Merkezi |

KOCAELİ - Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Genel Sekreteri Doç. Dr. Çiğdem Nas, KSO Genel Sekreteri Mehmet Barış Turabi ve KSO Genel Sekreter Yardımcısı Egemen Mert’in de katılım sağladığı “8 Mart Dünya Kadınlar Günü“ kutlaması, Oda Sergi salonunda öğle tatilinde gerçekleştirildi.

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, kadınlar gününe özel yaptığı açıklamada, kadın çalışanların önemini vurgulayarak, “Başarıların anahtarı kadınların elindedir. 8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum” dedi.

Kocaeli Sanayi Odası’nda, daha sonra “8 Mart Dünya Kadınlar günü” nedeniyle birlikte pasta kesildi. Ayhan Zeytinoğlu, kadın çalışanların tümüne çiçek hediye etti.

Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete’de Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Sur canisi Semih Çelik babasına sormuş: Seni nasıl öldüreyim? Aldi'nin Türk ailesi temalı reklamı tartışma konusu oldu Sayıştay raporunda ortaya çıktı! Sivil havacılık alarm veriyor! En düşük emekli aylığına enflasyon ayarı! İyileştirme masada