Kastaş, 40. yılını kutluyor

Sızdırmazlık teknolojileri sektörünün liderlerinden Kastaş, 40’ıncı yılını kutluyor. Kastaş Başkanı Haydar Atılgan, sürekli büyüme hedefi ve katma değerli ürünlerle ekonomik ve toplumsal kalkınmanın yanı sıra, sosyal sorumluluk bilinciyle yatırımlarına devam ettiklerini söyledi.

Haber Merkezi |

İZMİR - 2009 yılında Almanya’da kurulan Kastaş Europe GmbH’nın, 2014 yılında satış ve dağıtım merkezi olarak yapılandırılmasıyla Avrupa pazarındaki konumunu sağlamlaştıran Kastaş’ın, Avrupa’nın her noktasına 24 saatte teslimat yapabilecek kabiliyete ulaştığını vurgulayan Atılgan, şunları söyledi: “Hidrolik ve pnömatik uygulamalar için geniş ürün yelpazemiz, farklı sektörlere özel geliştirilmiş ürün ve uygulama deneyimimiz; malzeme geliştirme ve ürün geliştirme alanında odaklanan sektörümüzdeki ilk Ar-Ge merkezimiz; uluslararası kurumlar tarafından denetlenen üst düzey kalite güvence sistemlerimiz ile Türk malı güvencesini dünyanın 80’den fazla ülkesinde kabul ettirmenin gururunu yaşıyoruz.” Dünyanın ilk tercih edilen sızdırmazlık elemanları üreticisi olma vizyonu ile çalıştıklarını ifade eden Atılgan, “Sürdürülebilir büyümenin kaliteli ürün ve yenilikçi üretim sistemleri ile mümkün olduğunun bilincinde olarak, Ar-Ge çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Ar-Ge çalışmaları için ciromuzdan ayırdığımız pay, Türkiye ortalamasının iki katına karşılık geliyor. 2015 yılından bugüne, ülkemizi Avrupa Sızdırmazlık Teknolojileri Birliği (ESA - EuropeanSealingAssociation) Yönetim Kurulu’nda ve Uluslararası Standartlar Organizasyonu (ISO) Akışkan Gücü Ayna Komitesi’nde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu sayede, teknik projelerde bilgi alışverişinin yanı sıra yeni test yöntemleri geliştirme ve onaylamada da birlikte çalışmak adına önemli bir fırsat elde ediyoruz. Kastaş’ı bir Türk markası olarak dünya liginde daha üst sıralara taşımanın çabası içindeyiz” diye konuştu.

Sayıştay raporunda ortaya çıktı! Sivil havacılık alarm veriyor! Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın En düşük emekli aylığına enflasyon ayarı! İyileştirme masada Kredi ile araç alacaklar dikkat! Faiz düşüşü için ilk sinyal geldi iPhone’a yapay zeka dopingi! Tarih belli oldu, sınırlı sayıda telefonda desteklenecek İETT'den dört ilçeye yeni hat ve 1662 ek sefer