KalDer Bursa, 2020-2022’de görev yapacak yönetimi belirledi

KalDer Bursa Şubesi'nin olağan genel kurulunda 2020-2022 yönetimi belirlendi. Yeni dönemde başkanlığa önceki dönemlerde de bu görevde bulunan Emin Direkçi seçildi.

Esra ÖZARFAT
BURSA - KalDer Evi’nde gerçekleştirilen olağan genel kurulda görev süresi dolan başkan Erdal Elbay, koltuğu Emin Direkçi’ye bıraktı. KalDer üyelerinin katıldığı genel kurulda açık oylama ile yapılan seçime tek aday olarak giren Emin Direkçi oy birliğiyle KalDer Bursa Şubesi’nin 2020-2022 dönem başkanı oldu. Seçimin ardından konuşan Direkçi, KalDer Bursa Şubesi’nin hayata geçirdiği projeler ve kente katkılarıyla bir dernekten fazlası olduğunu vurguladı. KalDer Bursa Şubesi olarak kadınların temsil gücünün artmasına önem verdiklerine işaret eden Direkçi, yönetim ve denetim kurulunda ikişer kadın üyenin görev yapacağını kaydetti. Emin Direkçi, 11 Şubat Salı günü yapılacak ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımını yapacaklarını duyurdu. Emin Direkçi başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Adil Okumuşoğlu, Ahmet Yağcı, Kutlu Şahin, Orçun Sarıca, Serkan Ürkmez ile Şirzat Karayel yer aldı.

Kredi ve kredi kartı yapılandırması başladı: Faiz oranı ne? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Demirtaş'tan Destici'ye tepki: Vatandaşlığı iptal edilsin İş yeri kiraları yüzde 70 arttı! Şişli, Beyoğlu, Kadıköy’de makas açılıyor DEM Parti’den yeni anayasa tartışmalarına yanıt: 'Anayasa tartışmaları doğru yerden başlamadı' Hoşgeldin faizleri yükselişe geçti, yatırımcılar soluğu bankada aldı