İzmir Model Fabrika'da ilk sertifikalar dağıtıldı

İzmir Ticaret Odası (İZTO) ve Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ortak girişimiyle kurulan İzmir Uygulamalı Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi AŞ’de (İzmir Model Fabrika) yalın üretim alanında ilk eğitimlerini tamamlayan Mutlu Metal firması çalışanları sertifikalarını aldı.

Haber Merkezi |

İZMİR - İzmir Model Fabrika’nın Gaziemir’deki merkezinde gerçekleştirilen sertifika töreninde konuşan İZTO Başkanı Mahmut Özgener, “Model Fabrika ile İzmir ekonomisi ve sanayisine önemli katkılar sağlayacağımıza inanıyoruz. Model Fabrika işletmelerimizin verimli üretime geçişinin sağlanması, yalın üretim felsefesinin kentimiz ve bölgemizde yaygınlaşması açısından son derece önemli bir işlevi yerine getirecek” dedi.

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar ise Türkiye’de en çok şikayet edilen konuların başında karlılığın düşük olmasının geldiğini belirtti. Yorgancılar, “Bilgiyi pratiğe dönüştürerek fark yaratanların bir adım öne çıktığı günümüzde İzmir Model Fabrikamızın ‘öğren dönüş’ programıyla ilk sertifika törenini gerçekleştiriyoruz. Sertifikalarını alan, üye firmamız Mutlu Metal’in çalışanları, üretim süreçlerine etkinlik ve değer katacaklar” diye konuştu.

Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı açıkladı Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete’de Sur canisi Semih Çelik babasına sormuş: Seni nasıl öldüreyim? Aldi'nin Türk ailesi temalı reklamı tartışma konusu oldu Sayıştay raporunda ortaya çıktı! Sivil havacılık alarm veriyor!