İMSİAD’da Andıç güven tazeledi

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (İMSİAD) 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. 114 üyenin oy kullandığı Genel Kurul’da Mustafa Andıç 74 oy alarak güven tazeledi ve yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

BURSA (DÜNYA) - İMSİAD 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Yapılan seçimde Mustafa Andıç ile Mehmet Çelebi’nin listeleri yarıştı. Mustafa Andıç’ın 74 oy aldığı ve 1 oyun da geçersiz olduğu yarışta, Mehmet Çelebi 39 oyda kaldı. Mustafa Andıç başkanlığında önümüzdeki 3 yıl için görev yapacak olan İMSİAD’ın yeni Yönetim Kurulunda Şeref Demir, Ömer Kumova, İdris Havuz, Mehmet Kurt, Zafer Arslan, Orhan Çiçek, Hüseyin Kul, Kemal Bilim, Murat Ay ile Cumhur Polater yer aldı. İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, İMSİAD’ın çalışmalarının kaldığı yerden devam edeceğini, hizmet bayrağını daha da yukarıya taşıyacaklarını söyledi. Genel Kurulda oy birliğiyle İMSİAD’ın adı ‘İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ oldu.

Elazığ’da yaşanan depremle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Andıç, ‘Deprem öldürmez, hatalı binalar öldürür’ sözünün çok önemli olduğuna işaret ederek, “Son yürürlüğe giren Deprem Yönetmeliği depreme karşı dayanıklı binaların yapılması açısından son derece doğru olmuştur. Ama binalar yenilenirken dünyada kullanılan en son deprem teknolojilerini uygulamak zorundayız. Bilhassa mevcut riskli yapı stokunun acilen yenilenmesi gerekiyor. Bu konuda çok zaman kaybettik” dedi.

Yollarda eski otomobil tehlikesi! Zombi araçlar kazalarda can alıyor Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın GSS borcu olanlara sağlık hizmeti yok! 31 Aralık son gün Kredi ve kredi kartı yapılandırması başladı: Faiz oranı ne? Demirtaş'tan Destici'ye tepki: Vatandaşlığı iptal edilsin İş yeri kiraları yüzde 70 arttı! Şişli, Beyoğlu, Kadıköy’de makas açılıyor