İhtiyaç sahibi köy çocuklarına 300 çift bot ve mont yardımı

Osmancık Dernekler Federasyonu, Çorum’un Osmancık ilçesine bağlı köylerdeki ihtiyaç sahibi çocuklara 300 çift bot ve ayakkabı ile mont yardımı yaptı.

Çorum’un Osmancık ilçesine bağlı köylerdeki ihtiyaç sahibi çocuklara 300 çift bot ve ayakkabı ile mont yardımı yapan Osmancık Dernekler Federasyonu (OSDEF), 4 engelliye de tekerlekli sandalye ulaştırdı.

OSDEF’in üye dernekleri arasında düzenlenen yardım kampanyası İstanbul’dan temin edilen 300 bot ve ayakkabı ile 300 mont ve 4 tekerlekli sandalye, Osmancık Belediyesi’nin desteği ile ilçeye bağlı köylerdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Belediye yetkilileri ile birlikte köyleri ziyaret den OSDEF Başkanı Oğuzhan Er ve yönetim kurulu üyeleri, çocuklarla tanışarak birlikte vakit geçirdi. OSDEF Başkanı Oğuzhan Er, ilçenin derneklerinin bir araya geldiği OSDEF’in eğitim, kültür, sanat, spor yardımlaşma ve dayanışma gibi birçok alanda faaliyet göstermeyi amaçladığını belirtti.

GSS borcu olanlara sağlık hizmeti yok! 31 Aralık son gün Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Kredi ve kredi kartı yapılandırması başladı: Faiz oranı ne? Demirtaş'tan Destici'ye tepki: Vatandaşlığı iptal edilsin İş yeri kiraları yüzde 70 arttı! Şişli, Beyoğlu, Kadıköy’de makas açılıyor DEM Parti’den yeni anayasa tartışmalarına yanıt: 'Anayasa tartışmaları doğru yerden başlamadı'