Haier Europe, deprem bölgesine 10 çamaşır konteyneri kurdu

Depremden etkilenen bölgelerde acil ihtiyaçların karşılanmasına yönelik ilk günden bu yana kamu kurum ve kuruluşları ile koordinasyon halinde çalışarak desteğini sürdüren Haier Europe, Hatay, Malatya ve Gaziantep’te 200 çamaşır makinesi ve 50 çamaşır kurutma makinesinden oluşan 10 çamaşır konteyneri kurulumu gerçekleştirdi.

Haber Merkezi |

ESKİŞEHİR - Depremzedelerin temel ihtiyaçları karşılamak için bölgeye 2 kamyon içme suyu, 10 bin adet pastörize gıda ve 25 bin adet ekmek ulaştıran firma, tüm bu yardımlara ek olarak 13 adet jenaratör ile çok sayıda ısıtıcı ve metal kesici gönderdi.

Türkiye ve Avrupa’daki çalışanları arasında bağış kampanyası başlattıklarını açıklayan Haier Europe CEO’su Yannick Fierling, kampanya kapsamında toplanan bağışın üzerine şirket olarak bir o kadar daha ekleyerek bölgeye ilettiklerini söyledi. Türkiye’yi sarsan sosyal ve çevresel felaketin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Fierling, “Bu insani trajedi, çok sayıda kuruluşun sahada üstlendiği kritik çalışmalara destek verilmesini gerektiriyor. Türkiye'de faaliyet gösteren bir şirket olarak, ihtiyaç sahiplerine yardım etmek zorundayız. Haier Europe, insan odaklı bir şirkettir ve faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki topluluklara yakın olmak, sıfır mesafe felsefemizin bir parçasıdır. Umarız katkılarımız restorasyon süreçlerinin bir an önce aktif hale gelmesine destek olur” diye konuştu.

Zeytinyağında 'var yılı'na girildi: Fiyatlar nasıl etkilenir, düşüş görülür mü? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar