GİDERİK, ‘Serkan Özada’yla devam’ dedi

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği’nin genel kurulunda mevcut başkan Serkan Özada güven tazeledi.

Haber Merkezi |

MERSİN - Kurumsal Firmaların profesyonel yöneticileri tarafından kurulan; kurumsallaşma, markalaşma, insan kaynakları uygulamaları, dijitalleşme gibi konularda farkındalık uyandırmak üzere çalışmalar yapan Girişimci İnsan Kaynakları Derneği’nin (GİDERİK) Genel Kurul toplantısında mevcut başkan Serkan Özada güven tazeledi.
Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Özada, toplantıda yaptığı konuşmada önümüzdeki süreçte kurumsallaşma, markalaşma, insan kaynakları uygulamaları, dijitalleşme, kaliteli network ağı, rol model zirve ve etkinliklere devam edeceklerini aktardı. GİDERİK’in özgün, bağımsız, inovatif, marka değeri yaratan bir sivil toplum kuruluşu olarak yeni proje hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Serkan Özada, “Bugüne kadar 17 işbirliği protokolü imzalanırken; 158 etkinlik, 18 İnsan Kaynakları Eğitimi, 20 adet çalıştay, 241 adet kurumsal ziyaret gerçekleştirdik. Özellikle düzenlediğimiz zirvelerle Mersin markasına önemli katkı sunuyoruz” dedi.

Özgür Erdursun, asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Stoltenberg: 10 yıllık görev süremde 5 büyük ders aldım Deniz Demir'den GSS borçları için soru önergesi Ceyhan Belediye Başkanı'na hapis ve siyasi yasak kararı Kiralık ve satılık ev sayısı arttı, reel fiyatlar düştü!