Gemlik Belediyesi’nden kadrolu işçiye yüzde 21 zam

Gemlik Belediyesi ve DİSK’e bağlı Genel İş sendikası arasında ilk yıl için yüzde 21’lik zam içeren iki yıllık sözleşme imzalandı.

BURSA (DÜNYA) - Gemlik Belediyesi ile Disk Genel İş Sendikası toplu iş sözleşmesine imza attı. Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ve Genel İş Sendikası Başkanı Selahattin Atak tarafından imzalanan sözleşme iki yıl geçerli olacak. Bu sözleşmeye göre kadın kadrolu işçiler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde izinli sayılacak ve 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda ise kadrolu işçiler ikramiye alacak.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Belediyesi personelinin rahat edebilmesi için gereken iyileştirmeyi yaptıklarını belirterek, “Hemen herkesin maaşlarıyla ilgili sözleşme imzaladık. Şirketimiz GEMTAŞ işçimize de katkı sağlayacak sözleşmesi ise Temmuz ayında imzalayacağız. Personelimizin var olan ekonomik sıkıntılarını adım adım çözmesine olanak sağlayacak bir oranda zam yapacağız” diye konuştu.

Demirtaş'tan Destici'ye tepki: Vatandaşlığı iptal edilsin Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın İş yeri kiraları yüzde 70 arttı! Şişli, Beyoğlu, Kadıköy’de makas açılıyor DEM Parti’den yeni anayasa tartışmalarına yanıt: 'Anayasa tartışmaları doğru yerden başlamadı' Hoşgeldin faizleri yükselişe geçti, yatırımcılar soluğu bankada aldı Meteoroloji uzmanı açıkladı: Soğuklar soba yaktıracak