GEBKİM OSB’de akaryakıt istasyonu açıldı

Kimya sektörünün ilk ihtisas OSB’si olarak Dilovası’nda faaliyetlerini sürdüren GEBKİM OSB, sektörün ihtiyaçlarına özel tasarlanan modern yapılanması ile Türkiye’ye örnek oluyor. Bölge, atık su arıtma tesisi, itfaiye, sağlık merkezi, cami, kafe gibi donatılarına son olarak akaryakıt istasyonunu da ekledi.

Haber Merkezi |

KOCAELİ - GEBKİM OSB akaryakıt istasyonu ve hizmet birimlerinin açılış törenine Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un yanı sıra, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler, GEBKİM Kimya İhtisas OSB Başkanı Vefa İbrahim Aracı ile OPET Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir ve sanayiciler katıldı.
Aynı zamanda GEBKİM Vakfı Başkanı da olan Vefa İbrahim Aracı, “GEBKİM Kimya İhtisas OSB olarak bugüne kadar OSB’miz için yaptığımız çalışmaların en son halkası olan akaryakıt istasyonun hizmete başlamasından dolayı mutluyuz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Törende konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ise, tesisin hayırlı olmasını dileyerek, Vefa İbrahim Aracı’nın eğitim, sağlık ve toplum yararına gerçekleştirdiği çalışmaları örnek gösterdi. Yavuz, iş insanları ve sanayicilerin hayır işleri yapmalarının asıl zenginlik olduğunu dile getirdi.

Sayıştay raporunda ortaya çıktı! Sivil havacılık alarm veriyor! Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın En düşük emekli aylığına enflasyon ayarı! İyileştirme masada Kredi ile araç alacaklar dikkat! Faiz düşüşü için ilk sinyal geldi iPhone’a yapay zeka dopingi! Tarih belli oldu, sınırlı sayıda telefonda desteklenecek İETT'den dört ilçeye yeni hat ve 1662 ek sefer