Gaziantep’te müzelerde temassız ödeme dönemi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren 10 müzede bilet alımlarında nakit ödemeyi tamamen kaldırdı. Giriş için ödemelerde artık Gaziantep Kart veya temassız ödeme özelliği bulunan kredi kartları kullanılacak, mobil uygulama ile de bilet temin edilebilecek.

Haber Merkezi |

GAZİANTEP - Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmayla bilet satışları artık temassız ödeme özelliği bulunan kredi kartları ve Gaziantep Kart ile olacak.

Buna ek olarak Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Kart Mobil Uygulaması üzerinden müze girişleri için online bilet hizmetini devreye soktu.

Yeni uygulamada, ulaşım araçları, Hayvanat Bahçesi girişleri, bisiklet kiralama gibi hizmetlerde kullanılan Gaziantep Kart ile müzelerde yapılacak her geçişte yüzde 20 indirim uygulanırken, grup ve aile geçişlerinde de Gaziantep Kart ile indirimden faydalanılabilecek.

Zeytinyağında 'var yılı'na girildi: Fiyatlar nasıl etkilenir, düşüş görülür mü? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar