Egem, Opel’den 3 ödül aldı

Ekmas Group bünyesinde faaliyet gösteren Opel Egem, 2020 performansı ile Opel’den Ticari Araç Satışı, Hedef Gerçekleştirme Performansı ve Müşteri Memnuniyeti konularında Türkiye birincisi olarak ödül aldı.

Haber Merkezi |

İZMİR - 1990 yılından bu yana aralıksız olarak faaliyetini sürdürerek, İzmir ile özdeşleşen bir marka haline geldiklerini söyleyen Egem Genel Müdürü Zerrin Kalay, “Kurulduğumuz günden bu yana birçok başarıya imza attık. Satış, servis, yedek parça, sigorta ve kurumsal ikinci el alanlarında hizmet veriyoruz. Türkiye’nin dört bir yanındaki bayilerin arasından sıyrılarak Opel’in Türkiye çapında verdiği en büyük 3 ödülü elde ettik. Bu başarılar bizim kent ekonomisine ve markasına kattığımız değeri gösteriyor. Sadece İzmirlilere değil Türkiye’nin dört bir yanından insanlara hizmet veriyor, tercih edilen bir firma olmak için çalışıyoruz” dedi.

Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete’de Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Sur canisi Semih Çelik babasına sormuş: Seni nasıl öldüreyim? Aldi'nin Türk ailesi temalı reklamı tartışma konusu oldu Sayıştay raporunda ortaya çıktı! Sivil havacılık alarm veriyor! En düşük emekli aylığına enflasyon ayarı! İyileştirme masada