ÇAYKUR, ağustosta aldığı çayın ödemelerine 29 Eylül’de başlayacak

ÇAYKUR, ağustos ayında üreticilerden aldığı 91 bin ton yaş çayın bedeli olan 297 Milyon TL’nin ödemelerine, 29 Eylül 2020 Salı günü başlayacağını açıkladı.

NECATİ TUZCU-RİZE

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), ağustos ayı yaş çay bedeli ve temmuz ayı organik çay fark ödemelerini yapacağı tarihleri açıkladı. Açıklamada şunlar kaydedildi: "Ağustos ayında üreticilerimizden almış olduğumuz 91 bin ton yaş çayın bedeli olan 297 Milyon TL’nin ödemelerine, 29 Eylül 2020 Salı gününden itibaren başlanacak. Ödemelerimiz iki gün içerisinde tamamlanacak. Diğer bir ödememiz de temmuz ayında alınan organik çay fark tutarı olan 16 Milyon TL, 30 Eylül Çarşamba gününde yapılacak. Bilindiği gibi üreticilerimizin ilgili banka hesaplarına yapılan ödemeler, bir sonraki gün çekilebiliyor.”

TÜSİAD Başkanı Turan: Önceliğimiz, ekonomik istikrar ve güven tesisi Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Ev almak isteyenler en karlı yolu buldu! Akın akın kredi çekiyorlar Cem Garipoğlu'nun öldüğüne neden inanılmıyor? Epözdemir yanıtladı... Coca-Cola’ya zam geliyor! Tarih belli oldu: İşte zamlı kola fiyatları Türkiye’nin en zengin 28 iş insanı belli oldu! Forbes açıkladı, liste güncellendi: