Bera Holding’te Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin oldu

Konya merkezli Bera Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Alaboyun görevden alınarak, yerine yönetim kurulu üyesi Haşim Şahin yeni başkan seçildi.

Haber Merkezi |

KONYA - Bera Holding yönetimi, yaptığı açıklamayla 24 Nisan’da yapılan yönetim kurulu toplantısında, Bera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Alaboyun’un görevden alınarak, yerine Haşim Şahin’in seçildiğini duyurdu. Holdigten yapılan açıklamada, “Bilindiği üzere, Bera Holding Yönetim Kurulu; Divapan A.Ş., Kompen A.Ş., Konya Kağıt A.Ş., Bera A.Ş ve Golda A.Ş. tarafından atanan temsilcilerden oluşmaktadır. Bu şirketlerin görevlendirdikleri temsilcileri her zaman değiştirme ve yerine yenisini atama hakkı bulunmaktadır. Yönetim kurulunda yer alan diğer şirket temsilcileri görevlerine devam ederken, Divapan A.Ş temsilcisi olan Ali Rıza Alaboyun, görevden alınarak yerine Haşim Şahin seçilmiştir” denildi. Gerekçe olarak resmi açıklama yapılmazken, Alaboyun ile mevcut yönetim kurulunun bir süredir uyum problemi yaşadığı iddia edildi.

Zeytinyağında 'var yılı'na girildi: Fiyatlar nasıl etkilenir, düşüş görülür mü? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar