Batı Akdeniz kadın kooperatifleri BAKA'da buluştu

Antalya, Isparta ve Burdur’da faaliyette bulunan 15 kadın kooperatifi bir araya gelerek '' Batı Akdeniz Kadın Kooperatifleri Platformu''nu kurdu.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) 2020 Yılı Çalışma Programı kapsamında Antalya, Isparta ve Burdur’da kooperatifçiliğin geliştirilmesi, kooperatif işletmelerinin kurumsal kapasitelerinin ve rekabet güçlerinin artırılması amacıyla üç ilde faaliyette bulunan üretici kadın kooperatifleriyle bir araya geldi.

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde gerçekleşen toplantıya BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler, Antalya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü temsilcileri de katıldı.

Antalya, Alanya, Isparta  Yalvaç, Keçiborlu, Gönen, Senirkent, Gelendost, Burdur ve Yeşilova ilçesinde 15 kadın kooperatifinden 29 temsilcinin yer aldığı toplantıda kooperatiflerin mevcut durumu, hedefler, ihtiyaçlar ve sorunlar ele alındı. Dayanışmayı sağlamak ve deneyimleri paylaşmak amacıyla da Batı Akdeniz Kadın Kooperatifleri Platformu oluşturuldu.

Demirtaş'tan Destici'ye tepki: Vatandaşlığı iptal edilsin Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın İş yeri kiraları yüzde 70 arttı! Şişli, Beyoğlu, Kadıköy’de makas açılıyor DEM Parti’den yeni anayasa tartışmalarına yanıt: 'Anayasa tartışmaları doğru yerden başlamadı' Hoşgeldin faizleri yükselişe geçti, yatırımcılar soluğu bankada aldı Meteoroloji uzmanı açıkladı: Soğuklar soba yaktıracak