Aydem Perakende, vadesi geçen elektrik borçlarını taksitlendiriyor

Ege Bölgesi başta olmak üzere Türkiye genelinde 5 milyon müşterisi bulunan Aydem Perakende, pandemi döneminde elektrik borcunu ödeyemeyen müşterileri için taksitle ödeme olanağı sağladı.

DENİZLİ-DÜNYA

Türkiye’nin önde gelen enerji gruplarından Aydem Enerji’nin kuruluşu olan Aydem Perakende, pandemi döneminde elektrik borcunu ödeyemeyen müşterileri için taksitle ödeme olanağı sağladı. Yapılan açıklamada 16 Ekim’e kadar başvuru yapanlara 5 aya kadar taksit, kredi kartına ise 9 ay taksit kolaylığı sağlanacağı belirtildi.

Elektrik tedarik şirketi olarak İzmir, Manisa, Aydın, Denizli ve Muğla başta olmak üzere Ege Bölgesi’nde ve Türkiye genelinde yaklaşık 5 milyon müşteriye elektrik sağlayan Aydem Perakende, Türkiye’nin pandemi mücadelesine  katkı sağlamak amacıyla vadesi geçen elektrik borçlarının ödenmesinde taksit kolaylığı sağlama kararı aldı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada 1 Ağustos 2020 öncesi dönemlere ait vadesi geçmiş borçlar için 5 aya kadar vade seçeneği veya kredi kartına 9 aya varan taksitli ödeme imkanı sunulacağı, kredi kartı ile taksitli ödeme yapacak müşterilerin, işlemlerini web sitesindeki online işlemler sayfasından yapabilecekleri, kredi kartı dışında taksitlendirme talebi olan müşterilerin Müşteri İlişkileri Merkezlerine başvurarak taksitlendirme yapabilecekleri ifade edildi.

Coca-Cola’ya zam geliyor! Tarih belli oldu: İşte zamlı kola fiyatları Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Türkiye’nin en zengin 28 iş insanı belli oldu! Forbes açıkladı, liste güncellendi: Ünlü köftecide domuz eti iddiası: Bakanlıktan açıklama İş dünyası zam için harekete geçti! Asgari ücret tartışmaları başladı Fed tutanakları: Üyelerin büyük çoğunluğu faiz indirimini destekledi