ASKON Bursa, hem kendisini hem şehri geliştirecek

Organik olarak büyüyen ve samimi bir ortamda üyelerinin sorunlarına çare bulmaktan, kenti ileriye taşımaktan başka bir amaç gütmediklerinin altını çizen ASKON Bursa Şubesi Başkanı Emre Yıldız “Yeni dönemde hem dernek olarak gelişimimizi sürdürmeyi hem de toplumdaki saygınlığımızı artırmaya odaklandık” dedi.

Ali Şahin |

ALİ ŞAHİN/BURSA
Düzenlenen genel kurul ile birlikte güven tazeleyen ve görevine 3 yıl daha devam edecek olan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Bursa Şubesi Başkanı Emre Yıldız, “Bursa’mızın potansiyelinin farkındayız, hedeflerimiz büyük. Bursa doğal güzellikleri ile sanayi ve teknoloji uyumunu başarmış dünyanın nadir birkaç şehrinden birisi. ASKON Bursa olarak şehrimizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla bütün paydaşlarıyla birlikte üyelerimizin ve kentin gelişimine katkı sunacak projelerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Görevdeki ilk 3 yılında ASKON Bursa’nın kuruluş ve yapılanma süreciyle geçtiğini vurgulayan Yıldız, “Sadece yönetim kadrosunun değil üye profilinin de Bursa’daki etkin ve güvenilir iş insanlarından oluşması bize önemli bir avantaj sağladı” diye konuştu. Organik olarak büyüyen ve samimi bir ortamda üyelerinin sorunlarına çare bulmaktan, kenti ileriye taşımaktan başka bir amaç gütmediklerinin altını çizen Emre Yıldız, ulusaldan aldıkları güçle şehirde etkin bir STK olacaklarını söyledi.
Bursa Şubesi olarak şehirdeki resmi kurumlarla sürekli temas halinde olduklarını da söyleyen Yıldız, “Yeni dönemde de bu süreci devam ettirip hem dernek olarak gelişimimizi sürdürmeyi hem de toplumdaki saygınlığımızı artırmaya odaklandık” ifadelerini kullandı.

Emekli maaşında yeni model şart! Uzmanından 5 çözüm önerisi Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları SON DAKİKA: ENAG, eylül ayı enflasyonunu açıkladı Emekliler dikkat! Bankaların promosyon rakamları güncellendi Dev bankanın sistemleri çöktü! Müşterilerden 'hesaplarım sıfırlandı' iddiası