Arkas Aegean Link Regatta için geri sayım başladı

Arkas, Ege Açık Deniz Yat Kulübü (EAYK) ve IC Çeşme Marina işbirliği ile Türkiye Yelken Federasyonu, Çeşme Belediyesi ve Çeşme Kaymakamlığı desteğiyle 2017 yılından bu yana düzenlenen Arkas Aegean Link Regatta bu sene 8. kez gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi |

İZMİR / EKONOMİ

Türkiye’de yelken sporunun gelişmesi ve Çeşme’de bu sporun daha aktif hale gelmesi amacıyla düzenlenecek olan organizasyon 13 Ağustos’ta açılış kokteyli ile başlayacak, yarışmanın etapları ise 14 - 18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

7 yılda 300’den fazla yat, 3 bine yakın yarışçının katıldığı Arkas Aegean Link Regatta’nın bu yıl ana sponsorluğunu Arkas Line üstlenirken Corendon, Cevher ve FAMM Urla ise co-sponsorlar olarak güçlerini yelken sporuna katkı için birleştiriyor.

18 Ağustos’ta IC Çeşme Marina önünden yapılacak tek yarışın ardından kazananların belirleneceği Arkas Aegean Link Regatta’da kapanış partisi bu yıl Overall kategorisinde ödül alanların kupalarına kavuştuğu

İPA Başkanı Gökce: Türkiye, organize suçta Avrupa'da birinci Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Rifat Hisarcıklıoğlu'dan ücret artışı için gelir vergisi çağrısı Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde faizler düştü: Başvuru şartları neler? Meteoroloji'den 14 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış geliyor TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri