Abdurrahman Vardar İlkokulu Waffel Mayer’i gezdi

Abdurrahman Vardar İlkokulu 4/G sınıfı öğrencileri üreticiden tüketiciye teması kapsamında Waffel Mayer firmasını ziyaret etti ve üretim süreçleri hakkında bilgi edindi.

Ali Şahin |

BURSA/EKONOMİ

Bursa’daki örnek projeleri ile dikkat çeken Abdurrahman Vardar İlkokulu öğrencileri için güzel bir erkinliğe imza attı. Öğretmenleri eşliğinde Waffel Mayer firmasını ziyaret eden 4/G sınıfı öğrencileri üreticiden tüketiciye ham maddeden itibaren ürünün üretim aşamalarını inceleyerek tüketiciye nasıl ulaştığı hakkında bilgi edindi.

Öğrenciler bu etkinlik ile aynı zamanda ilk defa bir fabrikayı gezerek üretimin nasıl yapıldığını gözlemledi. Etkinlik okulda işlenen üreticiden tüketiciye teması kapsamında gerçekleştirildi.

Zeytinyağında 'var yılı'na girildi: Fiyatlar nasıl etkilenir, düşüş görülür mü? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar