2. Çevre Sorunları ve Ekoloji Sempozyumu’nun ikincisi düzenlendi

BUÜ Biyoloji Topluluğu tarafından düzenlenen 2. Çevre Sorunları ve Ekoloji Sempozyumu’nda Türkiye’deki çevre ve biyoçeşitlilik sorunları ele alındı. Farklı üniversitelerden sempozyuma konuşmacı olarak katılan akademisyenler, alınması gereken önlemler konusunda sunumlar gerçekleştirdi.

BURSA (DÜNYA) - Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Biyoloji Topluluğu tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen 2. Çevre Sorunları ve Ekoloji Sempozyumu’na akademisyenler ve öğrenciler büyük bir ilgi gösterdi. Sempozyumun koordinatörlüğünü üstlenen Prof. Dr. Sibel Taş, törende yaptığı açılış konuşmasında biyolojinin çalışma alanının oldukça geniş olduğuna vurgu yaptı. Biyoloji Topluluğu olarak 2020 Eğitim-Öğretim yılında çevre, çevre sorunları ve ekolojik dengeyle ilgili konuları gerçekleştirecekleri etkinliklerde ele almaya gayret göstereceklerinin altını çizen Prof. Dr. Sibel Taş; “Biliyoruz ki insan olmadan tabiat olmaz. Tabiat olmadan da insan olmaz. Dolayısıyla biz beraberce bir bütünü teşkil ediyoruz. Bunun için birey olarak üstümüze ne düşecekse yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

İş yeri kiraları yüzde 70 arttı! Şişli, Beyoğlu, Kadıköy’de makas açılıyor Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın DEM Parti’den yeni anayasa tartışmalarına yanıt: 'Anayasa tartışmaları doğru yerden başlamadı' Hoşgeldin faizleri yükselişe geçti, yatırımcılar soluğu bankada aldı Meteoroloji uzmanı açıkladı: Soğuklar soba yaktıracak Okan Buruk'tan Fatih Terim'e cevap geldi: 'Bu sözler bana olabilir...'