"Sigortacılık sektörü zararları 107 milyar dolarlık tahmini aşacak"

Lloyd's of London'ın başkanı Bruce Carnegie-Brown, COVId-19 salgınının sigortacılık sektörüne vereceği zararın daha önce açıklanan 107 milyar dolarık tahminin üzerine yükseleceğini söyledi.

Haber Merkezi | Foreks |

Londra'da yerleşik olan sigortacılık ve reasürans piyasanın küresel kalbi olarak bilinen Lloyd's of London'ın başkanı Bruce Carnegie-Brown, pandemi döneminde sektör zararlarının önceki tahminleri aşacağını belirtti.

Carnegie-Brown, daha önce 107 milyar dolar olarak tahmin edilen sektörün pandemi bağlantılı zararlarının önceki tahminlerin üzerinde gerçekleşeceğini tahmin ettiklerini söyledi.

Yönetici, pandemi bağlantılı taleplerin 16 ayrı iş hattı üzerinden kendilerine ulaştığını ifade ederken, "Başka bir durumda görülmeyecek bir gerçeklik var. Pandemi her yerde" dedi.

Cem Garipoğlu'nun öldüğüne neden inanılmıyor? Epözdemir yanıtladı... Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Coca-Cola’ya zam geliyor! Tarih belli oldu: İşte zamlı kola fiyatları Türkiye’nin en zengin 28 iş insanı belli oldu! Forbes açıkladı, liste güncellendi: Ünlü köftecide domuz eti iddiası: Bakanlıktan açıklama İş dünyası zam için harekete geçti! Asgari ücret tartışmaları başladı