Johnson & Johnson'dan 1,7 milyar dolarlık satın alma

Johnson & Johnson, kalp yetmezliği tedavileri geliştiren V-Wave'i 600 milyon dolarlık peşin ödeme ve 1,1 milyar dolara kadar ek ödeme karşılığında satın alacağını duyurdu.

Haber Merkezi | AA |

ABD merkezli ilaç ve tıbbi teknoloji şirketi Johnson & Johnson'dan yapılan açıklamada, kalp yetmezliği hastaları için yenilikçi tedavi seçenekleri geliştirmeye odaklanan V-Wave'i satın almak için anlaşma yapıldığı duyuruldu.

Anlaşma şartlarına göre, V-Wave'e 600 milyon dolarlık peşin ödeme ve 1,1 milyar dolara kadar ek düzenleyici ve ticari potansiyel ödeme yapılacağı kaydedilen açıklamada, V-Wave'in, Johnson & Johnson MedTech'in bir parçası olarak şirkete katılacağı aktarıldı.

Açıklamada, satın alma işleminin, düzenleyici onayların alınmasına bağlı olarak yıl sonundan önce tamamlanmasının beklendiği belirtildi.

Satın almanın Johnson & Johnson MedTech'in kardiyovasküler hastalıklara yönelik konumunu güçlendireceği vurgulanan açıklamada, aynı zamanda büyüme potansiyeli olan pazarlara geçişi hızlandıracağı ve kalp yetmezliği uzmanlarıyla ilişkilerini derinleştireceği ifade edildi.

Kiler Holding, Generali Türkiye Sigorta'yı satın aldı Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! İsrail'den Lübnan'a siber saldırı: Binlerce yaralı var ‘Süper Zenginler Kulübü’nde Çin, ABD’nin hakimiyetini tehlikeye attı Kredi kartına limit ayarı geliyor: Kart faizleri daha da yükselir mi? Almanya’nın sınır kontrolleri kararı Türkiye'yi etkileyecek mi?