Jeff Bezos Amazon hissesi satmaya devam ediyor

Amazon'un kurucusu ünlü milyarder Jeff Bezos, Amazon'un 12 milyon hissesini daha sattı ve böylelikle satılan toplam hisse tutarını 6 milyar doların üzerine çıkardı. Satışlar, Bezos'un daha önce açıkladığı 50 milyon kadar hissesini elden çıkarmaya yönelik planın parçası.

Haber Merkezi | Foreks |

Jeff Bezos, Amazon.com Inc. şirketinin 2 milyar dolar değerindeki 12 milyon hissesini daha elden çıkararak satılan toplam hisse tutarını 6 milyar doların üzerine çıkardı.

Yapılan bildirime göre Bezos, 12 milyon adetlik son satışı salı ve çarşamba günü gerçekleştirdi. Satışlar, Bezos'un kurucusu olduğu şirketin 50 milyon kadar hissesini elden çıkarmaya yönelik daha önce açıkladığı planın bir parçası.

Bezos, şu ana kadar toplamda yaklaşık 36 milyon hisse satarken; ünlü milyarder neden satış yaptığını ise açıklamadı.

2024'ün en iyi hibrit araçları belli oldu! İlk sıraya o model damgasını vurdu Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Türkiye'yi sarsan terörist saldırıların kronolojisi! 11 yılda neler yaşandı? Eczacılardan ilaçta kur farkına tepki: Bulunamayan ilaç sıkıntısı artacak Bakanlık, o markaları ifşa etti: Sucuk yapımında sakatat kullanmışlar... Tüketicinin korunmasına ilişkin kanun teklifi yasalaştı