Fransa ekonomisinde zayıflama sinyali

Pantheon Macroeconomics'ten Vistesen, zayıflayan ihracatın azalan iç taleple bir araya gelmesiyle Fransa ekonomisinin zayıflama sinyali verdiğine dikkat çekti.

Haber Merkezi |

Pantheon Macroeconomics'in Euro Bölgesi Başekonomisti Claus Vistesen, zayıflayan ihracatın azalan iç taleple bir araya gelmesi nedeniyle Fransız ekonomisinin şansının tükenmekte olduğunu söyledi.

Vistesen yayınladığı araştırma notunda, Fransız imalatçılar arasındaki güvenin ekim ayında gerilediğini ve bunun da yılın son çeyreğinin başında faaliyetlerin yavaşladığına işaret ettiğini belirtti.

Euro Bölgesi'nin ikinci büyük ekonomisinin de 3. çeyrekte bir miktar daralmış olabileceğini ifade eden Vistesen, ancak bunun stoklar ve net ihracattaki tersine dönüşten kaynaklanabileceğini vurguladı.

Naci Görür, sosyal medyadan isyan etti: Söyleyen haddini bilmeli! Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Asgari ücret ve emekli maaşı ne kadar zamlanacak? İşte masadaki oran... Kimse ilk sırayı tahmin edemedi! Dünyanın en güçlü ve hızlı otomobilleri belli oldu Marmarabirlik zeytin alım fiyatlarını belirledi EPDK’dan kritik karar! Elektriğe gizli zam yolda!