Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry'nin ölüm raporuna erteleme

Geçen ay evindeki jakuzide ölü bulunan Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry'nin ölüm belgesinin açıklanması ertelendi.

Haber Merkezi |

Friends dizisi oyuncusu Matthew Perry’nin ölüm nedeni hala araştırılıyor. 54 yaşında hayata veda eden aktörün ölüm nedeni belgesinin açıklanması ertelendi. Bu erteleme, ölüm nedeniyle ilgili gizemin daha da büyümesine yol açtı.

The Blast'ın haberine göre, Perry'nin resmi ölüm raporu, daha fazla soruşturma ve toksikoloji raporu sağlanana kadar ertelendi.

Perry, 28 Ekim'de, evindeki jakuzide hareketsiz halde bulunmuş, asistanının çağırdığı ilkyardım ekipleri, oyuncunun öldüğünü tespit etmişti. İlk belirlemelere göre oyuncunun boğulmuş olabileceği açıklanmıştı.

Perry'nin eve gelmeden önce iki saat boyunca, tenise benzeyen ama daha küçük bir kortta oynanan pickleball oyunu oynadığı, herhangi bir sağlık sorunu olmadığı belirtilmişti.

Ölümü sonrası polis tarafından yapılan olay yeri araştırmasında herhangi bir uyuşturucu madde tespit edilmemiş ancak antidepresanlar, anti-anksiyete ilaçları ve kronik akciğer hastalığı için kullanılan bir ilaca rastlanmıştı.

Kredi kartından nakit çekemeyen çözümü böyle buldu: 1 yılda katlandı Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Petrol fiyatları tırmanıyor! İran rafinerileri hedef tahtasında YouTube hesaplarına erişim sorunu yayılıyor! Kanallar silindi Eylül ayında WhatsApp’a gelen yeni özellikler! Dükkân kiraları esnafı da batırıyor! Artışlar ürünlere zam olarak yansıyor