Cem Yılmaz'ın gösterisinin bilet fiyatları dudak uçuklattı: 10 bin liraya kadar bilet var!

Cem Yılmaz'ın "CMXXIV" isimli gösterisinin bilet fiyatları 850 liradan 10 bin liraya kadar değişiklik gösterdi.

Haber Merkezi |

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın stand-up gösterisi "CMXXIV", bilet satışlarında rekor kırmaya devam ediyor. 31 Ekim’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde başlayacak gösterinin kasım ayı tarihleri de açıklandı. 6 ve 25 Kasım’da sahnelenecek olan gösterinin biletleri satışa çıkar çıkmaz büyük ilgi gördü. Özellikle VIP biletler, 10 bin TL'lik fiyatıyla dikkat çekti.

Cem Yılmaz’ı en iyi yerlerden izlemek isteyen VIP seyirciler, bu yüksek fiyatı gözden çıkarmak zorunda kalırken, gösterinin 1. Kategori biletleri 5 bin 500 TL, 2. Kategori biletleri ise 3 bin 500 TL’den satışa sunuldu. Daha uygun fiyatlı bilet arayanlar için 3. Kategori biletler 2 bin 750 TL, 4. Kategori biletler 2 bin 250 TL, 5. Kategori biletler bin 750 TL ve en düşük fiyatlı 6. Kategori biletler 850 TL’den alıcı buluyor.

Bilet fiyatlarına rağmen gösteriye olan ilgi, Cem Yılmaz’ın sahnedeki başarısının bir kez daha altını çiziyor.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Ankaralılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak Yargıtay kararı: Emeklilerin kredi ödemeleri maaşlarından kesilemez 11 kente kuvvetli yağış uyarısı Aydın Doğan Vakfı'ndan açıklama: Kağıt üzerinde kalmıştı