Dönüşen Dünyada Liderlik Zirvesi 2022

Dönüşen Dünyada Liderlik Zirvesi'nin ilki, DÜNYA’nın ev sahipliğinde, PwC Türkiye’nin katkıları ve Sabancı Holding’in ana sponsorluğunda gerçekleşti. Geleceğe yön verecek şirketlerin yönetim kurullarını ve CEO'larını bir araya getiren etkinlikte; üç gün boyunca dijitalleşme, yeşil dönüşüm, 5G, yapay zeka, metaverse, değişen iş gücü başta olmak üzere yeni dünyanın trendleri ele alındı.

Zirvenin Co-Sponsoru Tosyalı Holding, Etkinlik Sponsorları Doğanlar Holding ile Ege Yapı oldu. Panel Sponsorluklarını Evyap ile Re-Pie Portföy üstlenirken, özel sponsorlukta da Arzum yer aldı. Zirvenin destek sponsorları ise alfabetik sırayla şöyle: Arnica, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB), İSKUR Group, Karacasu Tekstil, Kredi Kayıt Bürosu (KKB), Sertrans Lojistics ve Türkiye Ekonomi Bankası (TEB).

Dört ana konuşmacı yedi farklı panel zirve ile dijital devrimden yeşil dönüşüme, geleceğin trendlerinden finansın dönüşümüne, geleceğin insan kaynağına, aile şirketlerini bekleyen risklere kadar birçok konu değerlendirilerek, uzman konuşmacı ve panelistler ile ufuk açıcı sunumlar gerçekleştirildi. Zirvede sanatsal etkinlikler, çeşitli workshopların yoğun ilgi gördüğü Dönüşen Dünyada Liderlik Zirvesi gala programı ile sona erdi.

Dönüşen Dünyada Liderlik Zirvesi ses getirdi!
Turan: Global süreci yakalayamazsak yarın çok geç olacak Dünyanın 3 gündemi olacak: Sürdürülebilirlik, iş modelleri ve deglobalizasyon
Gelişmiş ekonomiler ligde kalmak için 5G’ye son hızla yatırım yapıyor Arslanoğlu: İkinci yarıda küresel stagflasyon konuşacağız Nicola Giorgi: Metaverse'i en çok arayan; Türkiye Kuleler yıkılıyor, şimdi yassılaşma zamanı Şirketler dijital transformasyona yoğunlaştı İş dünyasında yeşil dönüşüm için eylem zamanı Bilişimde havuz büyüyor ama dolmuyor Teknoloji, paranın dönüşümünü de yönetiyor Piyasalar ve ekonominin başlıkları Şans Sohbetleri Özel’de konuşuldu Aile şirketleri, dönüşen dünyaya yeni kuşaklarla uyum yeteneği kazanıyor